Friss tételek

Nyári szünet - következő érettségiző évfolyam

Az oldal továbbra is azért működik fejlődik bővül, hogy a következő érettségiző évfolyamok könnyebben tudják venni az akadályokat. Lehet, hogy sok érettségi tétel elavult, hiányos, hibás sorokat/megjegyzéseket tartalmaz, de legalább egy kis lapot, ad hogyan kezdj neki a saját tételeid kidolgozásához, esetleg az itt megírt tételeket már egy az egyben fel tudod használni a sikeres szóbeli érettségid megszerzéséhez.

Több fórumon, klubban, oldalon, ami köthető az erettsegisegedlet.blogspot.com-hoz újabbnál-újabb kérésekkel fordultok hozzám, sajnos ezek közül a legtöbbet nem tudom teljesíteni, mert nem rendelkezek a kell anyaggal hozzá és ti - akik már leérettségiztek, hozzájutottak ritkább tételekhez - sem küldtök be. Sok oldalt jártam be én is, hogy bővíteni tudjam a tételek listáját, többnyire sikerrel, olyan szempontból, hogy még nem közölt tételeket találok, de a speciális kérésekre megoldást sajnos nem mindig tudok találni. Az esetek többségénél szükség lenne a ti segítségetekre. Ha szeretnéd segíteni az oldal fejlődését, akkor erre az e-mail címre küldheted a tételeidet: hokn87@gmail.com.

A nyári szünet és az érettségi időszak végével sajnos az oldal látogatottsága közelebb van sajnos a 0hoz, mint a 100hoz, de az előző évi statisztikák és a józan paraszti ész is ezt sugallta. Nem meglepő módon, mivel ilyenkor jenkisem érettségizik, senkikem tanul érettségire, mindig boldogan mutagatja a frissen nyomtatott érettségi bizonyítványát és a benne szereplő görbülő érdemjegyeket.

Most csak reménykedni tudok, hogy a látogatók száma nem azért csappant meg, mert google.com fekete listára dobta az oldalt, hanem csak azért, amit az előző bekezdésebe írtam az érettségiről és az érettségizőkről.

A nyár maradék egy hetét mindenki használja ki a lehető legjobban, akik érettségire készülnek nem kell félni, ebben az évben/tanévben is meglehet szerezni minden tárgyból a kívánt jegyet, csak annak megfelelően kell dolgozni/tanulni. Aki már túl van ezen, annak két lehetősége van, vagy dolgozik vagy tovább folytatja tanulmányait. mindkát megoldásnál egy teljesen új élet és teljesen új élmények várnak. A technikum és az egyetem/főiskola mindenképpen egy jobb lehetőség, mint a meló, mert itt kapja meg mindenki az szabadságát - főleg, ha nem a szülőhelyén tanul tovább, hanem kolis vagy albis lesz egy msáik városban pl Budapesten ( csak ajánlani tudom ) - az egyetemi élet felülmúlhatatlan, persze csak akkor ha a megfelelő társaságba keveredsz.

Share this:

Megjegyzés küldése

 
Copyright © 2007- Érettségi vizsga tételek gyűjteménye. Designed by OddThemes | Distributed By Gooyaabi Templates